015 310 88 73

 

Sinds de kredietcrisis is er helaas sprake geweest van een sterk toenemend aantal faillissementen in de sectoren waarin Westmaas Makelaardij werkzaam is. In geval van faillissement treed de curator met de hypotheekhouder in overleg over de verkoop van het tot de boedel behorend onroerend goed. Ook hierbij is een actuele waardering onontbeerlijk. Taxaties die vaak onder grote tijdsdruk staan en waarbij emoties van de failliet of schuldeisers een rol spelen.

Westmaas Makelaardij staat bekend om het tonen van begrip voor alle partijen, maar houdt wel het hoofd koel. Op korte termijn brengen wij een taxatierapport uit met hierin ook eventuele beheersadviezen. Ook hier geldt dat Westmaas Makelaardij een second opinion kan geven bij een voorgenomen onderhandse verkoop en de hiervoor benodigde toestemming van de rechter-commissaris.

Westmaas Makelaardij aangesloten bij VBO BedrijfsmatigWestmaas Makelaardij aangesloten bij SCVMOWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBOWestmaas Makelaardij aangesloten bij FundaWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBO Agrarisch Een totaaloverzicht van alle glastuinbouwbedrijven op 1 plaats gebundeld Het Taxatie Management Instituut