015 310 88 73

 

Op 4 juni 2014 ontving mr. E.D.J. Westmaas Bc REV RMT uit handen van Roger Messenger, voorzitter van TEGOvA, de titel Recognised European Valuer (REV). Eddy Westmaas is één van de vijf taxateurs in Nederland die tot nu toe in aanmerking kwamen voor deze Europees erkende taxateurs titel.

Eddy Westmaas benoemd tot Recognised European Valuer (REV) De brancheorganisaties van makelaar en taxateurs in Nederland; VBO Makelaar, NVM en Vastgoedpro streven een hoogwaardig professioneel en integer taxatieproces na van bedrijfsmatig en agrarisch vastgoed in Nederland. Hiervoor hebben alle brancheorganisaties zich aangesloten bij TEGOvA, de Europese brancheorganisatie van taxateurs.  TEGOvA beheert de European Valuation Standards (EVS). Dit zijn taxatiestandaarden die aanhaken bij Europese wetgeving en die door de Europese Centrale Bank geprefereerd worden boven andere internationale standaarden.

TEGOvA is de organisatie die bevoegd is de Europese taxateurstitel Recognised European Valuer (REV) uit te reiken aan individuele taxateurs die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van deskundigheid, integriteit, ervaring, opleiding, permanente educatie en voldoen aan de internationale REV-standaard. Taxaties van objecten met een hogere waarde, de grens ligt voorlopig op 1 miljoen Euro, mogen binnenkort uitsluitend nog door REV-taxateurs getaxeerd worden.

VBO makelaar is de eerste brancheorganisatie in Nederland die bevoegd is namens TEGOvA de REV titels aan taxateurs van bedrijfsmatig en agrarisch vastgoed uit te reiken. Dit voorjaar heeft Eddy Westmaas een intensief traject gevolgd waarin zijn ervaring, deskundigheid en vastgoedkennis uitgebreid werd getoetst. Onder andere werden er  twintig taxatierapporten getoetst en vond er een assesment plaats op Nijenrode.

Na dit intensieve traject is Eddy Westmaas trots tot een van de eerste vijf REV taxateurs in Nederland te behoren en bedankt VBO makelaar voor de geboden kans en voorspoedige samenwerking.  Voor klanten van Westmaas Makelaardij is deze REV titel van grote meerwaarde. De titel staat garant voor uniforme, deskundige en transparantie taxatierapporten die voldoen aan de hoogste eisen in de Europese markt en geaccepteerd worden door alle accountants, banken, fiscus en andere professionals. 

Indien u meer weer wilt weten over taxaties die voldoen aan de EVS standaard en uitgevoerd worden door een REV taxateur neem dan contact op met Westmaas Makelaardij op 015-310 8873.

Westmaas Makelaardij aangesloten bij VBO BedrijfsmatigWestmaas Makelaardij aangesloten bij SCVMOWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBOWestmaas Makelaardij aangesloten bij FundaWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBO Agrarisch Een totaaloverzicht van alle glastuinbouwbedrijven op 1 plaats gebundeld Het Taxatie Management Instituut