015 310 88 73

 

Bent u benieuwd naar wat een bedrijf, perceel grond of woning bij verkoop heeft opgebracht. Westmaas Makelaardij beschikt over een uitgebreide eigen transactiedatabase en ingang op de belangrijkste landelijke historische databases met overzicht over alle onroerend goed transacties in Nederland.

Koopsom weten? Al vele jaren houdt Westmaas Makelaardij nauwgezet de transacties bij van agrarische bedrijven en in het bijzonder die van glastuinbouwbedrijven. Al deze transacties worden inclusief onderverdelingen van de koopsom opgenomen in onze eigen transactiedatabase. In de loop van de jaren is hier ook een database voor overige objecten in het buitengebied van de Randstad bij gekomen. Denkt u hierbij aan transacties van percelen weiland, maneges, bedrijfspanden, vrijstaande woningen, in verval geraakte panden en bijvoorbeeld die van ruimte voor ruimte bouwkavels.  Naast deze eigen database voor bijzondere objecten heeft Westmaas Makelaardij ook toegang tot enkele landelijk databases zoals die van VBO makelaar, Vastgoedjournaal en uiteraard het kadaster.

Aan de hand van deze actuele marktinformatie voorziet Westmaas Makelaardij haar cliënten van het beste verkoopadvies en nauwkeurige taxaties. Indien u nieuwsgierig bent naar een bepaalde koopsom bel of mail het adres dan zoeken wij het direct voor u op.

Westmaas Makelaardij aangesloten bij VBO BedrijfsmatigWestmaas Makelaardij aangesloten bij SCVMOWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBOWestmaas Makelaardij aangesloten bij FundaWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBO Agrarisch Een totaaloverzicht van alle glastuinbouwbedrijven op 1 plaats gebundeld Het Taxatie Management Instituut