015 310 88 73

 

Bij de aankoop van onroerend goed heeft het overgrote deel van onze klanten de hulp van de bank nodig om de aankoop te kunnen financieren. De bank eist hierbij een onafhankelijk taxatierapport van het onroerend goed. Ook in tijden van economische crisis heeft de bank bij een herfinanciering of faillissement een actuele waardering van uw onroerend goed nodig. De rapporten van Westmaas Makelaardij worden door alle banken geaccepteerd en zijn een waardevolle aanvulling van uw dossier bij uw financier.

Westmaas Makelaardij is al vele jaren één van de vaste taxateurs van een aantal grote financiële instellingen in Zuid-Holland. Al ruim vijfentwintig jaar, stellen Dick en Eddy Westmaas dergelijke taxatierapporten op. Deze jarenlange ervaring bij het opstellen van financieringstaxaties brengen zij graag voor u in de praktijk.

Westmaas Makelaardij aangesloten bij VBO BedrijfsmatigWestmaas Makelaardij aangesloten bij SCVMOWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBOWestmaas Makelaardij aangesloten bij FundaWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBO Agrarisch Een totaaloverzicht van alle glastuinbouwbedrijven op 1 plaats gebundeld Het Taxatie Management Instituut