015 310 88 73

 

Bent u van plan om uw onderneming over te dragen aan een opvolger? Westmaas Makelaardij kan de waarde in het economisch verkeer van de bij de onderneming behorende onroerende zaken voor u vaststellen. Uiteraard bent u vrij om voor welk bedrag dan ook uw bedrijf over te dragen aan een derde, maar onder andere de fiscus, uw bank en de accountant vernemen graag wat de going-concern waarde en de waarde in het economisch verkeer is.

Tegelijkertijd met de waardering kunnen wij samen met uw accountant en fiscalist bezien welke fiscale mogelijkheden u kunt benutten en welke privaatrechtelijke mogelijkheden er zijn om het voortbestaan van uw onderneming te garanderen.

Westmaas Makelaardij aangesloten bij VBO BedrijfsmatigWestmaas Makelaardij aangesloten bij SCVMOWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBOWestmaas Makelaardij aangesloten bij FundaWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBO Agrarisch Een totaaloverzicht van alle glastuinbouwbedrijven op 1 plaats gebundeld Het Taxatie Management Instituut