015 310 88 73

 

Westmaas Makelaardij kan voor u de volgende soorten bedrijfsmatig vastgoed taxeren:

  • bedrijfsruimten
  • distributiecentra
  • industriegrond
  • bedrijven actief in de food en agri sector zoals tuincentra, veilingterreinen, coöperatiegebouwen, potgrondfabrieken, transportbedrijven, etc.
  • bijzondere objecten; zoals industrieel erfgoed of verontreinigde percelen.
  • maatschappelijk vastgoed; kerken, scholen, gebouwen en overtollig onroerend goed.
  • objecten met een bijzondere juridisch belang; zoals erfpachtrechten, opstalrechten, etc.

De taxaties van bedrijfsmatig vastgoed worden uitgevoerd door mr. E.D.J. Westmaas REV RT Bc.
Hij is register taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed en door TEGoVA erkend als Recognised European Valuer (REV). 
Ook heeft hij de aantekening voor Groot Zakelijk Vastgoed in het register van de NRVT. Dit betekent dat hij ook complexe objecten en objecten met een waarde hoger dan vijf miljoen Euro mag taxeren.

Bij het taxeren van bedrijfsmatig vastgoed hanteert Westmaas Makelaardij, zowel voor de opdracht, het onderzoek als de verslaglegging in het taxatierapport de European Valuation Standards (EVS), de taxatierichtlijnen voor commercieel vastgoed (TCV) en het NRVT reglement voor Bedrijfsmatig Vastgoed. Westmaas Makelaardij heeft zich aangesloten bij het Taxatie Management Instituut en werkt met het bijbehorende taxatie management systeem. De taxatie is hiermee volledig onderbouwd, voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard in de markt en wordt geaccepteerd door alle grote geldverstrekkers.

Westmaas Makelaardij aangesloten bij VBO BedrijfsmatigWestmaas Makelaardij aangesloten bij SCVMOWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBOWestmaas Makelaardij aangesloten bij FundaWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBO Agrarisch Een totaaloverzicht van alle glastuinbouwbedrijven op 1 plaats gebundeld Het Taxatie Management Instituut