015 310 88 73

 

Bedrijven zijn vaak van oudsher gevestigd op een locatie en zijn vaak emotioneel gebonden aan deze locatie. Maar toch komt het vaak voor dat een bedrijf inmiddels uit zijn jasje groeit of dat de omgeving of voorschriften zodanig wijzigen dat verplaatsing een noodzaak is.

Met name bij bedrijven die dan nog gevestigd zijn in het buitengebied is deze verplaatsing financieel onmogelijk omdat verkoop van de huidige locatie onvoldoende opbrengt en de ruimte voor ruimte regeling ook geen soelaas hiervoor biedt. Tezamen met de betrokken gemeente en provincie inventariseren wij dan de mogelijkheden om uw locatie te herontwikkelen en hiervoor ontheffing te verkrijgen op bestaande regelgeving. Met de opbrengst uit deze herontwikkeling kan uiteindelijk de verplaatsing van uw bedrijf gefinancierd worden.

Westmaas Makelaardij aangesloten bij VBO BedrijfsmatigWestmaas Makelaardij aangesloten bij SCVMOWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBOWestmaas Makelaardij aangesloten bij FundaWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBO Agrarisch Een totaaloverzicht van alle glastuinbouwbedrijven op 1 plaats gebundeld Het Taxatie Management Instituut