015 310 88 73

 

De mogelijkheden van uw eigendommen zijn afhankelijk van de op het perceel rustende bestemming. Het verkrijgen van een wijziging van deze bestemming is een vaak langdurig, taai en juridisch ingewikkeld proces. In dit proces spelen meer factoren een rol dan u denkt. Denkt u aan uw wensen en die van uw buren, hindercirkels, milieuvoorschriften en met name ook de wil of onwil van de betrokken gemeente en/of provincie en hun ambtenaren.

Westmaas Makelaardij kan u hierbij van dienst zijn, niet alleen in het formele proces, maar ook bij het samen met u benaderen van de politiek. Indien een bestemmingswijziging via de hoffelijke ambtelijke weg niet lukt dan benaderen wij met u de leden van de Gemeenteraad of Provinciale Staten. Als daar een meerderheid wordt gevonden die uw uitbreiding of verplaatsing van uw bedrijf steunt, dan volgt het resultaat vaak vanzelf.

Westmaas Makelaardij aangesloten bij VBO BedrijfsmatigWestmaas Makelaardij aangesloten bij SCVMOWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBOWestmaas Makelaardij aangesloten bij FundaWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBO Agrarisch Een totaaloverzicht van alle glastuinbouwbedrijven op 1 plaats gebundeld Het Taxatie Management Instituut