015 310 88 73

 

Heeft u ook kansrijk onroerend goed en wilt u zelf de ontwikkelingswinst behouden? De deskundigen van Westmaas Makelaardij kunnen u hierbij volledig begeleiden en ontzorgen. Als jurist / onteigeningsdeskundige begeleiden wij uw projecten. En als makelaar/taxateur bewaken wij de commerciële zijde van het project. Een unieke combinatie van dienstverlening.

De afgelopen jaren hebben wij tientallen cliënten begeleid bij de zelfrealisatie van kleine bouwprojecten. Deze woningbouw projecten lopen uiteen van toepassingen van de Ruimte voor Ruimte regeling, tot verplaatsing van MKB-bedrijven en binnenstedelijke locaties waarbij inbreiding mogelijk was. Soms is een lange adem nodig, maar het uiteindelijke resultaat voor de eigenaar kan uitstekend zijn. De eigenaar kan, zonder tussenkomst van vastgoedbeleggers of projectontwikkelaars, de winst zelf realiseren.

Van de eerste inrichtingsschets, overleg met de verschillende overheden en belanghebbenden, het laten uitvoeren van diverse benodigde onderzoeken, overleg over de fiscale aspecten, het coördineren van werkzaamheden, tot de uiteindelijke verkoop van het project. Westmaas Makelaardij kan u volledig de zorgen uit handen nemen. Indien u meer wilt weten over zelf ontwikkelen, bel ons dan op 015-310 8873.

Westmaas Makelaardij aangesloten bij VBO BedrijfsmatigWestmaas Makelaardij aangesloten bij SCVMOWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBOWestmaas Makelaardij aangesloten bij FundaWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBO Agrarisch Een totaaloverzicht van alle glastuinbouwbedrijven op 1 plaats gebundeld Het Taxatie Management Instituut