015 310 88 73

 

De onroerend goed markt trekt aan. Heeft u al een tijdje verkoopplannen, dan is nu het moment gekomen om uw kans te verzilveren. Een kleiner aanbod en lage rentes verhogen de verkoopkansen. Als gespecialiseerde makelaar begeleiden wij u graag bij de verkoop van uw agrarisch, bedrijfsmatig of unieke woonobject in het buitengebied.
Verkoopplannen? Bel 015-310 8873.

Onze makelaars zijn met recht de buitengebiedspecialist van de Randstad. Zij kennen de markt als geen ander en acteren al vele jaren in stad en platteland. Zij kennen de complexe wet- en regelgeving behorende bij uw agrarische of bedrijfsmatige object, maar weten ook de koper te vinden voor uw unieke woonobject in het buitengebied.

Hoe gaan wij te werk? Na een uitgebreide kennismaking, opname en uitvoerig onderzoek naar alle waardebepalende omstandigheden, ontvangt u een advies  over een eventueel te doorlopen verkooptraject, met verkoopstrategie en bepaling van de bijbehorende vraagprijs. Maar ook indien u beter andere opties kunt overwegen zoals verhuur of verkoop aan uw kinderen, wij geven uw oprecht advies.

Uw eigendommen worden door ons actief aangeboden aan zoekers in ons zoekersbestand, makelaars, accountants en andere professionele partijen. Het aanbod wordt onder andere opgenomen in onze nieuwsbrief, die verzonden wordt aan meer dan vijfduizend ondernemers en particulieren actief in het buitengebied van de Randstad. En uiteraard worden de gegevens ook  gepubliceerd  op de grootste websites voor woningen (Funda), agrarisch vastgoed (DCA grondmarkt en glastuinbouwaanbod) en bedrijfsmatig vastgoed (Fundainbusiness en Realnext).

Westmaas Makelaardij begeleidt de volledige verkoop. Wij nemen uitgebreid de tijd voor u, begeleiden alle bezichtigingen zelf, doen de onderhandelingen, stellen de koopovereenkomst op en begeleiden de feitelijke en juridische levering. Kortom een volledige dienstverlening, waarbij wij graag een extra stap zetten om er voor u het maximale uit te halen.

Heeft uw verkoopplannen, of wenst u op ander vlak een advies. Bel ons gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Westmaas Makelaardij aangesloten bij VBO BedrijfsmatigWestmaas Makelaardij aangesloten bij SCVMOWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBOWestmaas Makelaardij aangesloten bij FundaWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBO Agrarisch Een totaaloverzicht van alle glastuinbouwbedrijven op 1 plaats gebundeld Het Taxatie Management Instituut