015 310 88 73

 

Namens Westmaas Makelaardij is mr. E.D.J. Westmaas REV RT Bc toegelaten in het Register voor Deskundigen Onteigening en Bestuursrechtelijke Schadevergoeding, Register DOBS. Dit register herbergt de beroepsbeoefenaren op het gebied van onteigening, planschade en aanverwante rechtsgebieden. Deze inschrijving is een garantie voor deskundigheid, kennis en ervaring.

In de onteigeningswereld bestond er de afgelopen jaren een grotere behoefte aan een register waarin deskundigen op dit vakgebied werden opgenomen. Zodat voor alle opdrachtgevers, zowel bij de overheid als bij de grondeigenaar het duidelijk werd in welk register zij een vakbekwame deskundige kunnen terugvinden. Uiteindelijk nam de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters initiatief voor oprichting van dit register. Voor toelating dienen deskundigen aan te tonen dat zij jarenlange ervaring hebben in dit vakgebied en er wordt een minimaal scholingsniveau geëist. Tenslotte worden minimaal vijf dossiers getoetst door een toelatingscommissie. Na toelating wordt de deskundigheid van geregistreerden jaarlijks getoetst. Begin 2016 is ook onze deskundige, Eddy Westmaas, opgenomen in dit register. Deze inschrijving is voor onze opdrachtgevers een garantie op blijvende deskundigheid, kennis en ervaring op het gebied van onteigening en bestuursrechtelijke schadevergoedingen.

Voor meer informatie over dit register, zie: http://www.registerdobs.nl/

 

Westmaas Makelaardij aangesloten bij VBO BedrijfsmatigWestmaas Makelaardij aangesloten bij SCVMOWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBOWestmaas Makelaardij aangesloten bij FundaWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBO Agrarisch Een totaaloverzicht van alle glastuinbouwbedrijven op 1 plaats gebundeld Het Taxatie Management Instituut