015 310 88 73

 

Wilt u weten hoe uw sector volgens bancair Nederland ervoor staat dan wijzen wij u graag op de sectorberichten van de drie grote banken in Nederland. Als makelaar/taxateur volgen wij deze nieuwsberichten nauw gezet om een goed marktbeeld te kunnen vormen bij aankoop, verkoop of taxaties van bedrijven.

Heeft u binnenkort een gesprek met de bank lees u dan goed in en weet wat de visie van de bank is op uw sector. Op deze wijze kunt u beter inschatten welke keuze de bank in uw specifieke geval zal maken en kunt u anticiperen op eventuele vraagstukken.

De publicaties over de agrarische sector van de drie grote banken vindt u via deze links:

Rabobank:https://www.rabobank.nl/bedrijven/speciaal_voor/agrarische_ondernemers/publicaties/

ABN AMRO: https://insights.abnamro.nl/visies-op-sector/2015/agrarisch/

ING bank: https://www.ing.nl/zakelijk/kennis-over-de-economie/uw-sector/agrarische-sector/index.html

Uiteraard komt u via deze link ook terecht bij visies op andere sectoren in de economie. Misschien vindt u in deze berichten inspiratie voor het veranderen van uw onderneming. Indien u hierbij onroerend goed advies nodig heeft dan is Westmaas Makelaardij u uiteraard graag van dienst.

Westmaas Makelaardij aangesloten bij VBO BedrijfsmatigWestmaas Makelaardij aangesloten bij SCVMOWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBOWestmaas Makelaardij aangesloten bij FundaWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBO Agrarisch Een totaaloverzicht van alle glastuinbouwbedrijven op 1 plaats gebundeld Het Taxatie Management Instituut