015 310 88 73

 

Voor overheden en ontwikkelaars treden wij op bij de grondverwerving van te ontwikkelen plangebieden. Uiteraard alleen in gebieden waar wij geen grondeigenaren  vertegenwoordigen zodat belangenverstrengeling niet aan de orde kan zijn. Na een uitgebreide inventarisatie stellen wij met onze opdrachtgever een grondverwervingsplan en aankoopstrategie op, waarna de verwerving zal worden opgestart. Uitgangspunt hierbij is minnelijke uitkomst, maar het toepassen van het onteigeningsinstrument als ultimum remedium is soms onvermijdelijk.

Wij kunnen hierbij diverse rollen combineren, wij kunnen het verwervingsteam aansturen, schadeloosstellingsrapporten samenstellen, onderhandelingen voeren en de verwervingsdossiers bijhouden. Westmaas Makelaardij kent de belangen aan beide zijden van de onderhandelingstafel en dit inlevingsvermogen leidt tot een voor beide partijen aanvaardbare aankoop.

Westmaas Makelaardij aangesloten bij VBO BedrijfsmatigWestmaas Makelaardij aangesloten bij SCVMOWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBOWestmaas Makelaardij aangesloten bij FundaWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBO Agrarisch Een totaaloverzicht van alle glastuinbouwbedrijven op 1 plaats gebundeld Het Taxatie Management Instituut