Tel. 015 310 8873 | info@westmaasmakelaardij.nl

Bijzondere taxaties

Een mooie vaartocht voor het taxeren van kades en watergebonden objecten, de donkere spelonken van een bouwvallige stenenfabriek ontdekken, de prachtige schilderijen van een kunstenaarscollectief in een voormalige molen bewonderen of voormalige koninklijke bossen opnemen. Wij kwamen het allemaal tegen het afgelopen jaar.

Uiteraard taxeren wij hoofdzakelijk vastgoed dat gebruikt wordt door bedrijven die actief zijn in of verweven zijn aan het landelijk gebied. Denk aan mooie glastuinbouwbedrijven, maneges, koelhuizen, veilingterreinen, hoveniers, tuincentra, etc. Veelal goed lopende bedrijven met actieve ondernemers met goed courant vastgoed.

Ook taxeren wij bij voorgenomen herontwikkelingen naar woningbouw. Dit loopt uiteen van kleinschalig, een drietal bouwkavels bij een ruimte voor ruimte ontwikkeling, tot grootschalig, de totale residuele waarde onder een gemengde woonwijk met duizenden woningen.

Goed recherchewerk, veel data analyse en het combineren van taal- en rekenvaardigheid leidt tot een goed onderbouwd taxatierapport voor de opdrachtgever.

Deze kunsten zijn nog een grotere vereiste bij de specials die we dit jaar mochten taxeren.
Wij taxeerden bijvoorbeeld ook:
- een varkensbrijvoer fabriek
- een kaasverwerkingsfabriek
- water gebonden objecten
- de ondergrond van een kippenslachterij
- een golfbaan
- bospercelen die al decennia onbeheerd waren
- een monumentale steenfabriek
- een nieuw te bouwen dierenpension
- caravanstallingen
- uitvaartcentra
- recreatieplassen
- water en grond bij watergebonden verenigingen
- de grond rondom het “Grote Pietenhuis” (echt waar, vraag er maar eens naar).

Leuke taxatie opdrachten waarbij verschillende taxatiemethodieken gecombineerd werden teneinde de waarde te kunnen vaststellen.

Indien u een waarderingsvraagstuk tegen komt voor een bijzonder object, bel ons dan gerust, telefoonnummer 015-310 8873.

Uiteraard helpen wij u graag verder indien uw vastgoed in het landelijk gebied iets minder bijzonder is.

Westmaas Makelaardij B.V.
Laakweg 4
2631 PJ Nootdorp

T. 015 310 8873
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.

*  E-mailadres:
*  reCAPTCHA code: