Skip to main content

Tel. 015 310 8873 | info@westmaasmakelaardij.nl

Beleef het mee als taxateur!

Op onderzoek in een voormalig gemaal, opnemen van prachtige glastuinbouwbedrijven, scharrelen tussen de dieren op een zorgboerderij, meevaren bij een watersportvereniging en vooral actief meedenken met jouw klanten. Het vak van taxateur is elke dag een beleving.

Ons kantoor taxeert met name vastgoed in het landelijk gebied. Denk aan mooie glastuinbouwbedrijven, boomkwekerijen, landbouwgrond, maneges, hoveniers, loonbedrijven, tuincentra, etc. 
Ook taxeren wij vaak bij voorgenomen herontwikkelingen naar woningbouw. Dit loopt uiteen van kleinschalige woningbouw, bijvoorbeeld bij een ruimte voor ruimte ontwikkeling, tot grootschalige woonwijken. 

Goed recherchewerk, veel data analyse en het combineren van taal- en rekenvaardigheid leidt tot een goed onderbouwd taxatierapport voor de opdrachtgever.

Deze kunsten zijn nog een grotere vereiste bij de specials die we dit jaar mochten taxeren.

Wij taxeerden bijvoorbeeld ook:
- Een voormalig gemaal.
- Diverse watersportverenigingen.
- Boerderijen met recreatiewoningen.
- Fabriekscomplexen voor vervaardiging van producten
  voor de melkveehouderij.
- Een tennishal.
- Bedrijventerreinen waarop windturbines worden
  geplaatst.
- Restaurants verbonden aan een agrarisch bedrijf.
- In verval geraakte monumenten.
- Een schoolgebouw in gebruik als kerkelijk centrum.
- Ondergrond van een woonwagencentrum.
- Diverse volkstuincomplexen.

Leuke taxatie opdrachten waarbij verschillende taxatiemethodieken gecombineerd werden teneinde de waarde te kunnen vaststellen. Mooie uitdagingen als taxateur!

Bent u of kent u iemand die ons werk interessant lijkt? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij praten graag eens verder indien u graag de uitdaging aangaat om taxateur te worden.  Met een HBO- of WO opleiding op zak met juridisch, agrarisch of technisch profiel ben je zeker geschikt om taxateur van landelijk en agrarisch vastgoed te worden.

Interesse gewekt? Bel dan op 015-3108873.