Tel. 015 310 8873 | info@westmaasmakelaardij.nl

  • Aanbod
  • PIJNACKER Salamanderweide

PIJNACKER Salamanderweide

Bouw nu uw eigen villa in Keijzershof!  Vrijstaand wonen in uw eigen villa op een prachtige locatie midden in nieuwbouwwijk Keijzershof te Pijnacker. Een droom die voor u werkelijkheid kan worden! 

Aan de Salamanderweide in Pijnacker ligt deze mooi gesitueerde kavel van 622 m2 waarop u één vrijstaande woning mag bouwen. U kunt hier bouwen naar uw eigen inzichten en wensen.

Komt u uit de stad en lijkt daar alles dichtbij; Keijzershof overtreft de stad, u vindt er namelijk alles. Om de hoek vindt u basisscholen De Keizerskroon, Vlinderboom en De Prinsenhof. Op de fiets zijn ook verschillende middelbare scholen bereikbaar. Winkelen doet u ook lopend of u parkeert uw auto gewoon nog gratis. Winkelcentrum Keijzershof met onder meer een Albert Heijn en diverse andere winkels ligt op korte afstand. Sporten kan bij de diverse sportverenigingen in de buurt. Tenslotte is met gezondheidscentrum De Kroon in de wijk Keijzershof medische hulp nooit ver weg. 

Wilt u toch de stad bezoeken of werkt u in de regio?
De rotonde van de wijk sluit rechtstreeks aan op de N470 die u via A12 of A13 binnen tien minuten naar de Delft, Rotterdam, Zoetermeer of Den Haag leidt. Liever met het openbaar vervoer? Neem de Randstadrail, binnen een kwartier staat u midden in het centrum van de stad. Met de (elektrische) fiets tenslotte racet u zo weg over het achter de kavel gelegen fietspad.

Op deze bouwkavel kunt u naar eigen inzichten en wensen bouwen omdat er geen welstandscriteria gelden voor deze locatie.
Wel dient u zich aan de volgende bouwregels te houden:
- De maximale goothoogte bedraagt 6 meter en de
  maximale bouwhoogte 12 meter.
- De woning bestaat uit één of twee bouwlagen met
  daarop een verplichte kap met dakhelling.
- Het bouwvlak bedraagt 12 x 12 m.

De impressies die u bij de foto’s terugvindt geven een goed beeld van de bouwmogelijkheden.

U kunt direct uw omgevingsvergunning aanvragen. Op het voorontwerp bestemmingsplan is door de Gemeenteraad een verklaring van geen bedenkingen afgegeven. Het definitieve bestemmingsplan word de komende maanden verwacht.

Tenslotte wijzen wij u erop dat deze kavel “Vrij Op Naam” wordt verkocht. De verkoper draagt de kosten voor de notaris, het kadaster en de overdrachtsbelasting. Dit betekent voor u dus een netto kavelprijs zonder bijkomende kosten.

Mocht u interesse hebben, bel ons dan gerust voor een vrijblijvende afspraak.

1
Impressie1
Impressie2
Impressie3
1
2
3
4
5
Vraagprijs:   € 389.500,- V.O.N.
Aanvaarding:   In overleg.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Westmaas Makelaardij B.V.
Laakweg 4
2631 PJ Nootdorp

T. 015 310 8873
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod en vastgoed nieuws. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Policy.

*  E-mailadres:
*  Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:

 


E-mailmarketing van Prosu