Tel. 015 310 8873 | info@westmaasmakelaardij.nl

  • Aanbod
  • Honderdland te Maasdijk

Honderdland te Maasdijk

VERKOCHT

Altijd al uw bedrijf willen vestigen op Businesspark Honderdland of willen investeren in grond op een toplocatie? Dan is dit uw kans!

Op dit perceel bouwgrond van circa 2.417 m² groot, kunt u een bedrijfsgebouw en/of zelfstandige kantoorruimte vestigen. Een uiterst interessante bouwkavel met verschillende aanwendingsmogelijkheden binnen het zakelijke segment. Dit perceel grond vormt de basis voor uw bedrijfshuisvesting en/of uw rendabele vastgoedbelegging.

U kunt het perceel aanwenden voor bijvoorbeeld de realisatie van een bedrijfsverzamelgebouw, een ultra modern zelfstandig kantoorgebouw of een combinatie hiervan.
De impressie geeft een goed beeld van de bebouwings-
mogelijkheden, maar u bent vrij uw eigen ontwerp te maken.

Op het perceel zijn binnen de bestemming Bedrijventerrein bedrijven tot en met categorie 2 toegestaan. De bestemming Bedrijventerrein -2- is circa 1.450 m2 groot, het bouwvlak van circa 840 m2 groot kan praktisch geheel worden bebouwd. Het grootste deel tot een bouwhoogte van 9 meter en het overige deel kan tot 7 meter.

De kavel is uitermate geschikt voor het realiseren van een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw of opslagloodsen, maar het is tevens toegestaan om er een zelfstandig kantoor realiseren tot 1000m2 BVO. De buitenruimte kan maximaal worden benut dankzij de reeds geplaatste keerwand-
constructie, tegen de groenstrook langs de hoofdweg.

Het perceel is verder bouwklaar gemaakt, alle benodigde nutsvoorzieningen liggen voor het grijpen in het hart van het bouwvlak en het terrein is verder voorzien van drainage, hemelwaterafvoer en afgewerkt met een laag repak waarop direct bestrating kan worden aangebracht.

De ligging van Businesspark Honderdland is natuurlijk ideaal. Het internationale knooppunt, is zeer strategisch gelegen, in het hart van Greenport Westland met een directe aansluiting op de A20. Het Rotterdamse havengebied en diverse ferrydiensten naar het Verenigd Koninkrijk zijn zeer snel bereikbaar en binnen enkele jaren nog beter dankzij de aanbouw zijnde Blankenburgtunnel. Via de Westlandroute en rijksweg A4, zijn ook bestemmingen zoals Amsterdam en Schiphol goed bereikbaar.

Bij interesse kunt u contact met ons opnemen.

01
02
03
04
05
06
07
08
09
11
10
Vraagprijs:   € 698.500,- k.k.
Aanvaarding:   Per direct
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Westmaas Makelaardij B.V.
Laakweg 4
2631 PJ Nootdorp

T. 015 310 8873
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod en vastgoed nieuws. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Policy.

*  E-mailadres:
*  Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:

 


E-mailmarketing van Prosu