Tel. 015 310 8873 | info@westmaasmakelaardij.nl

  • Aanbod
  • DEN HAAG Dwarskade 34

DEN HAAG Dwarskade 34

VERKOCHT

Deze monumentale boerderij uit 1876 is gelegen op circa
1.541 m2  grond. De boerderij staat aan de Dwarskade te
Den Haag op één van de mooiste plekjes van de woonwijk
De Bras-Ypenburg, nabij de grens van Nootdorp.

Uw kans om te gaan wonen in van oudsher één van de mooiste historische boerderijen van de voormalige Lage Broekpolder. Een plek waar u rustig woongenot eventueel kan combineren met uw beroep of bedrijf aan huis.

Centraler kunt u niet gaan wonen. Op fietsafstand treft u het centrum van Nootdorp met winkelcentrum De Parade, ook winkelcentrum Ypenburg ligt om de hoek. Ook zijn er diverse scholen op wandelafstand bereikbaar. Openbaar vervoer voorzieningen zoals tram, bus en trein liggen evenals de uitvalswegen A4, A12 en A13 op korte afstand en indien u wilt recreëren dan fietst u zo naar de Delftse Hout, de Dobbeplas en het Bieslandse Bos.

Dit gemeentelijke monument heeft wel een volledige renovatie nodig, die hoge kosten met zich mee zal brengen. Afhankelijk van uw wensen dient u te denken aan minimaal een half miljoen renovatiekosten. Geïnteresseerden verzoeken wij dan ook vriendelijk bij een bezichtiging uw eigen deskundigen hiervoor mee te nemen, zodat u zich goed kunt laten informeren over de renovatie en bijbehorende kosten.

Graag nodigen wij u uit om deze woning te komen bezichtigen. U kunt hiervoor een afspraak maken met onze makelaar op telefoonnummer 015-3108873 die alle tijd zal nemen om dit monument te laten zien en uw vragen te beantwoorden.

01
02
03
04
05
06
07
08
13
14
15
Vraagprijs:   € 475.000,- k.k.
Aanvaarding:   In overleg.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Westmaas Makelaardij B.V.
Laakweg 4
2631 PJ Nootdorp

T. 015 310 8873
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste ons nieuwe aanbod en vastgoed nieuws. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Policy.

*  E-mailadres:
*  Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:

 


E-mailmarketing van Prosu