015 310 88 73

 

In Zuid-Holland en een aantal andere provincies is het mogelijke voormalige (agrarische) bedrijfsgebouwen en kassen te saneren in ruil voor de ontwikkeling van een klein aantal woonkavels. Deze regeling biedt eigenaren van oudere en onrendabele kassen en bedrijfsgebouwen de mogelijkheid hun bedrijf te beëindigen en geeft een grote ruimtelijke winst in het buitengebied.

Voor het toepassen van de ruimte voor ruimte regeling is de medewerking van een gemeente een eerste vereiste. Het verkrijgen van deze medewerking is veelal een langdurig en complex proces. Westmaas Makelaardij staat eigenaren bij in dit proces. Wij inventariseren uw mogelijkheden en uw omgeving en onderhandelen met de betrokken gemeente over een te doorlopen procedure en bijbehorende kosten. Wij analyseren de mogelijkheden voor uw bedrijf en adviseren over de beste locatie voor de woonkavels met de hoogst mogelijke opbrengst. Wij begeleiden het gehele proces, van eerste kennismaking en opname tot de uiteindelijke realisatie en verkoop van de woonkavels.

Inmiddels hebben wij een tiental projecten succesvol gerealiseerd. wij laten u graag kennismaken met eerdere tevreden klanten, die u alles kunnen vertellen over hun ervaringen.

Westmaas Makelaardij aangesloten bij VBO BedrijfsmatigWestmaas Makelaardij aangesloten bij SCVMOWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBOWestmaas Makelaardij aangesloten bij FundaWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBO Agrarisch Een totaaloverzicht van alle glastuinbouwbedrijven op 1 plaats gebundeld Het Taxatie Management Instituut