015 310 88 73

 

Altijd al uw eigen vrijstaande woning willen bouwen? De komende maanden komen er prachtige bouwkavels te koop. In januari start de verkoop van drie bouwkavels met unieke bouwmogelijkheden in Nootdorp. In februari volgen zes grote bouwkavels in Delft en later in 2016 volgen een tiental kavels in Pijnacker.

Na enkele jaren ontwikkelingstijd kunnen wij u trots de verkoop van een aantal unieke bouwkavels aankondigen. 

Hieronder een klein overzicht van komende bouwkavelprojecten.

Kavels onder de wieken van de Nootdorpse molen

Aan de rand van Nootdorp, onder de wieken van Molen De Windlust liggen drie prachtig gelegen bouwkavels met zeer grote bouwmogelijkheden. Door het toepassen van grote bouwvlakken heeft u hier echt de vrijheid om uw eigen kasteel te realiseren. Indien u interesse heeft in deze kavels houdt dan onze nieuwsbrief en website goed in de gaten.

Kavels aan de rand van Delft

Op slechts een paar minuten fietsen van de historische binnenstad van Delft en tussen het water van de Schie en het Abtwoudse bos worden zes zeer grote bouwkavels gerealiseerd. Een werkelijk uniek landschappelijk project waar zeer riant wonen wordt gecombineerd in de nabijheid van stad en natuur. Start verkoop van dit project is nu gepland voor eind februari 2016.

Kavels in de Groenzoom Berkel-Pijnacker

Komende zomer komen er in de Groenzoom minimaal vijf bouwkavels te koop. De Groenzoom is een nieuw natuurgebied aan de rand van de grenzen van Pijnacker, Zoetermeer en Berkel en Rodenrijs.

Kavels in de Oude Leede - Pijnacker

In het landelijke lint van de Oude Leede komen volgend voor- en najaar diverse kavels te koop bij Westmaas Makelaardij. Een tiental kavels verkochten wij de afgelopen jaren in het landelijke lint van de Oude Leede. Rijd hier eens rond en krijg inspiratie voor uw eigen woning.

Kavels Veenweg – Den Haag

Aan het historische lint van de Veenweg komen vermoedelijk in het najaar van 2016 enkele bouwkavels te koop. U komt te wonen aan het water, vlakbij de polder, maar ook midden in de Haagse stad.

Zelfrealisatie bouwkavels

Indien u zelf bouwkavels wenst te realiseren, maar u weet niet hoe u dit moet aanpakken, neem dan contact op met Westmaas Makelaardij. De afgelopen jaren hebben wij diverse cliënten begeleid bij de zelfrealisatie van kleine bouwprojecten. Voor een uitgebreide omschrijving van de diensten die wij voor u kunnen betekenen, zie http://www.westmaasmakelaardij.nl/over-ons/nieuws/126-zelfrealisatie-bouwkavels

Westmaas Makelaardij aangesloten bij VBO BedrijfsmatigWestmaas Makelaardij aangesloten bij SCVMOWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBOWestmaas Makelaardij aangesloten bij FundaWestmaas Makelaardij aangesloten bij VBO Agrarisch Een totaaloverzicht van alle glastuinbouwbedrijven op 1 plaats gebundeld Het Taxatie Management Instituut